Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

HANDBALL

Der TSV Owschlag ist einer der drei Stammvereine der HG Owschlag – Kropp – Tetenhusen, kurz HG O-K-T, die 2015 gegründet wurde. Der Zusammenschluss hat das Ziel der Nachwuchsgewinnung und der Zusammenführung von Handballresourcen. Somit kann man als Mitglied des TSV Owschlag auch dieser beliebten Sportart nachkommen. Alles weitere finden sie auf der Internetseite der HG O-K-T.